Check deze te gekke integratie tussen WordPress en Zoho! Je WordPress website is al geweldig op zich, maar wil je serieus de klantrelaties managen en marketing naar een next level tillen? Dan is onze custom API-koppeling met Zoho de missing link.

Momenteel werkt Mobile XL aan een totale E-commerce oplossing om alle software naadloos te integreren, van marketing tot AI. Dit zal compatibel zijn met alle systemen.

Jouw WordPress website is het digitale visitekaartje van je bedrijf. Of je nu producten verkoopt, services aanbiedt of informatie deelt, het managen van klantinformatie en interacties is key. Met onze integratie bundelen we de veelzijdigheid van WordPress met de power van Zoho.

Compleet klantbeeld

Elke interactie, van websitebezoek tot aankoop, wordt strak vastgelegd in Zoho. Hello, 360-gradenoverzicht van je klanten! Perfect voor gepersonaliseerde ervaringen en gerichte marketingmoves.

Efficiënt voorraadbeheer

Of je nu producten verkoopt via je WordPress site of een online catalogus beheert, onze integratie houdt je voorraad automatisch bij in Zoho. Zo is je team altijd op de hoogte en kunnen ze efficiënter te werk gaan.

Geautomatiseerde (e-mail)marketing

Maak gebruik van de krachtige marketingtools van Zoho met de data van je WordPress website. Stuur gerichte e-mailcampagnes, speel in op gebruikersacties en verhoog de betrokkenheid van je doelgroep.

Data-veiligheid first
Maak je geen zorgen om beveiliging. Onze integratie zorgt ervoor dat de data-uitwisseling tussen WordPress en Zoho rock solid is qua beveiliging.

Custom-made voor jou
Blogger, e-commerce ondernemer of dienstverlener? We get it! Onze integratie sluit aan bij wat jij nodig hebt.

Shinen op social media
Dankzij de integratie is het een piece of cake om je WordPress website te koppelen aan Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Volg je klanten op de voet en ga actief met ze in gesprek.

Andere webshop?
Gebruik je Lightspeed, Magento of een maatwerkoplossing? Ook dan hebben we een passende integratieoplossing. Contacteer ons en let’s make it happen!

Vraag en antwoord

  • Waarom WordPress en Zoho integreren?

    Deze integratie geeft je de mogelijkheid om je WordPress site te upgraden van een statische online plek naar een dynamisch platform voor klantinfo en geoptimaliseerde marketing.

  • Hoe gebeurt de gegevensuitwisseling tussen WordPress en Zoho?

    Alles, van klantinfo tot bestellingen, wordt als een speer doorgestuurd naar Zoho. Voorraad wordt geüpdatet en je boekhouding krijgt een automatische upgrade.

  • Hoelang duurt het om de integratie op te zetten?

    Dat hangt af van je systemen en wat je wilt tweaken. No stress, wij als integratiepro’s helpen je snel op weg.

  • Ondersteunt de integratie custom fields en workflows?

    Absoluut! Een custom integratie houdt rekening met jouw wensen in zowel WordPress als Zoho. Lekker flexibel dus, past perfect bij jou.

  • Wat als iets verandert in klantinformatie in een van de systemen?

    No worries! De integratie lost het op, zodat alle veranderingen automatisch worden geüpdatet in beide systemen. Geen gedoe met foute data.

  • Krijg ik technische support na de setup?

    Zeker! Bij Mobile XL staan we altijd voor je klaar. Dus als er iets hapert, zijn we er om het snel weer on track te krijgen.

  • Hoe zit het met de beveiliging van deze integratie?

    Geen stress, safety first! Zowel WordPress als Zoho hebben strenge beveiligingsmaatregelen. Wij zorgen ervoor dat jouw integratie op het hoogste level is qua data safety.

  • Kan ik de integratie aanpassen naar mijn bedrijfsbehoeften?

    Zeker weten! Als integratiepro’s finetunen we deze koppeling, zodat het precies past bij jouw business.