Exact Online integratie met Zoho CRM

Exact Online is een handige cloudbased tool die allerlei bedrijfsprocessen een fluitje van een cent maakt. Denk aan boekhouding, financiën, voorraadbeheer en projectmanagement. Echt voor elk soort bedrijf, groot of klein.

Zoho is ook cloudbased, maar dan voor klantrelaties. Deze software helpt bedrijven om hun klanten te managen, verkoopacties bij te houden, marketing te automatiseren en meer van dat.Nu wordt het pas echt interessant als je die twee aan elkaar koppelt. Waarom?

Boost je efficiëntie

Gegevens vliegen automatisch heen en weer tussen Exact Online en Zoho. Geen handmatig gedoe meer en minder kans op fouten.

Gestroomlijnde workflow
Je bedrijf loopt als een geoliede machine, omdat informatie over klanten, verkoop en facturen automatisch synct tussen die twee systemen.

Slim klanteninzicht
Door al die gecombineerde data kun je diep duiken in wat klanten doen en willen. Dat is goud waard voor aangepaste marketing en top klantenservice.

Strakke financiële rapporten
De verkoopcijfers worden automatisch bijgewerkt in Exact Online. Dat betekent dat je altijd up-to-date bent met je financiële overzichten.

Team Power
Als je teams werken met zowel Exact Online als Zoho, volgt de samenwerking vanzelf. Alle belangrijke info is op één centrale plek te vinden.
Kortom, wil je als mkb-bedrijf meer gemak en efficiëntie in je bedrijf pompen? Dan zou een Exact en Zoho integratie wel eens je nieuwe beste vriend kunnen worden. Easy peasy!

Hoe werkt het?

Full Focus
Met Mobile XL hoef je niet langer te switchen tussen verschillende systemen. Door Exact Online en Zoho te integreren, creëren we één gestroomlijnde omgeving. Dit leidt tot minder administratieve rompslomp, waardoor jij je kunt concentreren op wat écht belangrijk is: de groei van je bedrijf.

Geen dubbele kosten
Waarom betalen voor twee aparte licenties als je met één licentie beide platforms kunt gebruiken? Bespaar kostbare euro’s door specifieke teams toegang te geven tot het systeem dat ze echt nodig hebben.

Vloeiende data-uitwisseling
Geen rommelige data meer in je boekhoudsysteem. Met de soepele integratie beweegt de juiste informatie tussen Zoho en Exact, zonder onnodige ballast.

Realtime updates
Dankzij Mobile XL geniet je van realtime updates. Of je nu een nieuwe klant toevoegt in Zoho of een factuur aanmaakt in Exact, de wijzigingen worden automatisch verwerkt. Zo ben je altijd up-to-date, waar je ook bent.

Inzicht in betalingen
Bekijk betalingsinformatie direct in Zoho, zodat salesmedewerkers geen tijd verspillen aan klanten die hun rekeningen niet (op tijd) betalen. Aan de andere kant komen orders direct binnen na een digitale handtekening. Efficiëntie op z’n best!

Optimaal productbeheer

Zoho en Exact spreken dezelfde taal als het gaat om productinformatie. Offertes, voorraden, warehouses; alles is perfect gesynchroniseerd voor een nauwkeurige bedrijfsvoering.Met de integratie van Exact Online en Zoho brengen we orde in de chaos. Wij maken van jouw bedrijfsprocessen één overzichtelijk systeem. Mobile XL, de partner voor jouw softwarebehoeften!

Vraag en antwoord

  • Waarom Exact en Zoho integreren?

    Door de integratie kun je supermakkelijk gegevens uitwisselen tussen je financiën en klantrelaties. Zo werken je teams niet alleen efficiënter, maar krijg je ook een totaalplaatje van wat er allemaal gebeurt in je bedrijf.

  • Hoe gebeurt de gegevensuitwisseling tussen Exact en Zoho?

    Klantinformatie, verkooporders, facturen, betalingen en andere belangrijke dingen zorgen voor een soepele samenwerking tussen je verkoop- en financiële processen.

  • Hoelang duurt het om de integratie op te zetten?

    Dat hangt af van je systemen en wat je wilt tweaken. No stress, wij als integratiepro’s helpen je snel op weg.

  • Ondersteund de integratie custom fields en workflows?

    Absoluut! Een custom integratie houdt rekening met jouw wensen in zowel Exact als Zoho. Lekker flexibel dus, past perfect bij jou.

  • Wat als iets veranderd in klantinformatie in één van de systemen?

    No worries! De integratie lost het op, zodat alle veranderingen automatisch worden geüpdatet in beide systemen. Geen gedoe met foute data.

  • Krijg ik technische support na de setup?

    Zeker! Bij Mobile XL staan we altijd voor je klaar. Dus als er iets hapert, zijn we er om het snel weer on track te krijgen.

  • Hoe zit het met de beveiliging van deze integratie??

    Geen stress, safety first! Zowel Exact als Zoho hebben strenge beveiligingsmaatregelen. Wij zorgen ervoor dat jouw integratie op het hoogste level is qua data safety.

  • Kan ik de integratie aanpassen naar mijn bedrijfsbehoeften?

    Zeker weten! Als integratiepro’s finetunen we deze koppeling, zodat het precies past bij jouw business.